REPTE RUTES TEMÀTIQUES: 1- Lluna nova al Pic de l'Orri + sopar

dissabte, 15. juliol 2017 - 18:00

REPTES DE L'ALT URGELL: Et propossem 3 reptes, perquè puguis descobrir l'Alt Urgell a peu a través de 15 excursions imprescindibles.

Els participants obtindran una samarreta quan hagin fet 5 de les 15 sortides dels 3 reptes, un lot de productes agroalimentaris de l'Alt Urgell si en fan 10 i un tercer premi pels que facin les 15!

REPTE RUTES TEMÀTIQUES: SORTIDA 1: LLUNA NOVA PIC DE L'ORRI

Primera proposta del repte per fer amb les últimes llums del dia, l'emblemàtic Pic de l’Orri de 2438m d’alçada, és un dels pics del Pirineu amb millors vistes, ja que es troba en un lloc central de la serralada aïllat d’altres muntanyes, fet que ofereix tenir una impressionant perspectiva de gairebé tots els cims pirinencs catalans.

Sortirem des del refugi de Comes de Rubió per on accedirem en vehicle particular per pista forestal (apte per turismes alts, però recomanable tot terreny), i pujarem pel camí de la Forestal. Continuarem pel tram més dret i atractiu tot resseguint la carena. En arribar a dalt, contemplarem el centenars de cims que es veuen durant la posta de sol i més tard veurem els estels en una de les nits més fosques de l'estiu, mentres sopem gràcies a un càtering que pujarem fins al cim. Més tard, baixarem per pista de nit i amb frontals, fins als cotxes.

Cal portar aigua, petit berenar, calçat esportiu, ROBA D'ABRIC i frontal.

16.30: Estació autobusos la Seu d’Urgell: Per sortir tots plegats en vehicle propi fins al punt d’inici.

18.00: Refugi Comes de Rubió

Punt i hora de sortida: Refugi de Comes de Rubió a les 18.00h

Durada: 4.30h

Distància: 11.5km

Desnivell: 480m

Dificultat: Mitjana. Ruta per l'alta muntanya.

Monitor: Albert de Gracia,  instructor de marxa nòrdica

Preu: Socis Nordic Walking - Nòrdic Esport, 10€.    NO socis, 15€. Inclou: Sopar, guiatge, lloguer de bastons i assegurança.

Cal portar roba i calçat esportiu còmodes i adequats a la climatologia prevista (PORTAR FORÇA ROBA D'ABRIC).

Al ser una excursió en marxa nòrdica és imprescindible portar els bastons específics per realitzar l'activitat. En cas de no disposar d'ells, els cedirem gratuïtament dins del preu de la sortida. Recollir a la botiga Nòrdic Esport al carrer Josep Zulueta de La Seu d'Urgell o avisar al 973 353754 per tenir-los en el punt d'inici de l'activitat.

Per a més informació, contacte amb nosaltres: nordicwalking@nordicesport.com

*en cas de mal temps o altres causes justificades, l'organització es reserva el dret de modificar o anul·lar la ruta*