Quan:
14 març, 2022 – 30 març, 2022 tot el dia
2022-03-14T00:00:00+01:00
2022-03-31T00:00:00+02:00
On:
Mirador serra seca
Contacte:
Albert de Gracia
639748519

🌿 SORTIDA DE 2 DIES AL REFUGI DE LA FEIXA (CERDANYA) 🌿

Refugi de la Feixa

Ens fa molta il·lusió proposar-vos aquesta sortida de dos dies amb raquetes de neu a la Cerdanya! Segurament serà l’última sortida de raquetes de la temporada…i quina millor manera de fer-ho que amb una ruta de dos dies fent nit a un refugi ben autèntic com pocs s’han vist? Descobrirem l’entorn del Refugi de la Feixa, una zona que gaudeix d’unes vistes privilegiades sobre la vall de la Cerdanya i des d’on atalaiarem diferents cims ceretans durant la ruta així com el Cadí. L’endemà, després d’un bon esmorzar i havent recuperat les forces, ens arribarem fins a l’Estany de Malniu, tot creuant un impressionant bosc de pi negre ple de fauna ben amagada, i finalment tornarem pel mateix camí que el dia anterior.

🗓️ Dissabte 26 i diumenge 27 de març. Sortirem amb cotxes particulars des d’Andorra/La Seu (1 h de trajecte aprox.).

👣 DIA 1:
Distància: 7 km / Desnivell positiu: 800 m / Desnivell negatiu: 0 m / Temps total: 6 h (inclòs parades) / Dificultat de la ruta: moderada (pel desnivell positiu).

👣 DIA 2:
Distància: 12 km / Desnivell positiu: 100 m / Desnivell negatiu: 900 m / Temps total: 7.30 h (inclòs parades) / Dificultat del terreny: moderat / Dificultat de la ruta: moderada (pel desnivell negatiu).

🏚️ El Refugi de la Feixa és un refugi petit, acollidor, i peculiar: és eco-sostenible i autosuficient, això vol dir que es fa un consum moderat i net de les energies, tot respectant el medi ambient. No hi arriba ni l’aigua corrent ni electricitat. Tenen una filosofia de consum responsable i ecològic. Disposen dels serveis bàsics.

🚨 Atenció! El recorregut pot patir modificacions segons les condicions de la neu sobre el terreny. Tingueu en compte que depenent del volum de neu, és possible que el tram inicial i final de la ruta es fes sense raquetes esdevenint una sortida mixta 🙂

🕑 L’hora prevista de sortida del dissabte serà sobre les 8h d’Andorra i l’hora d’arribada de diumenge aproximadament sobre les 19h. Tant el punt d’inici de la ruta i com el punt final serà el Guils de Cerdanya.

💸 Preu pels socis 105€; Preu pels no socis 129€ reservant abans del 21/03. Reserves posterios 152€ (el preu inclou guia titulat i mitja pensió al Refugi de la Feixa: dormir, sopar i esmorzar).

📝 Obrim llistes! Els socis ja us podeu apuntar a través de la APP!
Màxim 12 places (degut a la capacitat del refugi) i mínim 8 persones per a poder fer la sortida.

Com reservo la meva plaça?

SOCIS Reserves a través de l’APP exclusiva per als socis. 

NO SOCIS Podeu fer les reserves a través de correu electrònic indicant l’activitat i el nombre de participants. Us enviarem tota la informació per a fer efectiva la reserva. En cas de voler llogar bastons de marxa nòrdica ens hauríeu d’indicar l’alçada dels participants. 

En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 72h abans de l’activitat, retornant l’import pagat excepte la bestreta del refugi.

 

T’ESPEREM!