Uneix-te a la nostra associació!! Gaudiràs d’un esport adaptat al teu nivell, en contacte directe amb la natura on gaudiràs d’una estona divertida entre la resta de socis.

Tenim dos centres principals de sortides diàries entre setmana, la Seu d’Urgell i Organyà. En total realitzem setmanalment unes 9 sortides, 6 a la Seu d’Urgell i 3 a Organyà.

  • D’octubre a maig fem a les 4 de la tarda, dilluns, dimecres i divendres sortides pel voltant de la Seu d’Urgell de nivell fàcil.
  • Tot l’any fem sortides els dilluns i dimarts  a les 8 de la tarda sortides de nivell baix o mig i les més canyeres el dimecres a les 8 de la tarda. A l’hivern sortim al vespre amb els frontals.
  • A Organyà dilluns i dijous són sortides de nivell mig i les del dimarts de nivell baix.

Mensualment enviem totes les sortides programades en el CALENDARI DE NÒRDIC, dient on anirem, quina dificultat tenen i des d’on sortirem..

A banda habitualment oferim 1 o 2 sortides de mig dia els dissabtes o diumenges per altres indrets del Pirineu. I trimestralment un viatge amb nit en hotel, per altres indrets del Pirineu.

Per fer-te soci tenim dues opcions de quota:

15€ mensuals: Dona dret a una sortida entre setmana del CALENDARI DEL NÒRDIC
20€ mensuals: Dona dret a més d’una sortida entre setmana del CALENDARI DEL NÒRDIC (de 2 a 9 setmanals)
Totes dues quotes donen dret al descompte del 50% de les sortides dels caps de setmana i descomptes del 10% als viatges de caps de setmana.
Les quotes es carreguen pel banc.

20€ anuals: Dona dret a una sortida mensual entre setmana del CALENDARI DEL NÒRDIC

El que més valoren els nostres socis:
Teresa Planavila: “Estar en plena natura després de la feina, et fa desconnectar completament del dia a dia”
Carles Sanchez: “Anava al gimnàs però tancar-me no està fet per mi… aquest esport és el que buscava”
Montse Ripoll: “Sortir, fer esport i sobretot xerrar amb gent, és el que més m’agrada de ser sòcia de Marxa Nòrdica Cadí – Pirineus”
Olga Palau: “Pensava que no podria seguir el ritme del grup, però al poder triar entre diferents nivells i horaris, no vaig tenir cap problema”
Jordi Tersa: “A banda de fer esport, cada dia descobrim un racó nou i tenim una experiència per recordar”
Teresa Caminal: “Caminar a la nit a l’hivern amb un frontal, és una experiència que s’ha de provar per poder-la explicar!”

Anima’t i vine a provar el primer dia gratuïtament! Escull el dia que millor et vagi i posa’t en contacte amb nosaltres a mncadipirineus@gmail.com T’ESPEREM!

ASSOCIA’T

2 + 3 =