Quan:
4 juliol, 2020 @ 4:30 pm
2020-07-04T16:30:00+02:00
2020-07-04T16:45:00+02:00
On:
Estació autobus de la Seu d'Urgell
Estació autobus de la Seu d'Urgell
Contacte:
Associació Marxa Nòrdica Cadí - Pirineus

REPTE 5 (RUTES TEMÀTIQUES): VI LLUNA PLENA PIC DE L’ORRI  (2020)

 

Sisena edició de la pujada durant la tarda fins al Pic de l’Orri, per gaudir d’una de les postes de sol més espectaculars del Pirineu. A continuació, sortida de la lluna plena sobre el Cadí, sopar catering i baixada per pista forestal sota la llum de la lluna plena i frontals, fins al punt d’inici.

 

Aquesta sortida, una de les més emblemàtiques de Marxa Nòrdica Cadí – Pirineus, és una oportunitat única de gaudir de les meravelloses postes de sol de la nostra serralada, des d’un dels cims amb millors vistes del Pirineu Català, el Pic de l’Orri. La seva posició emblemàtica, ens ofereix vistes des del Pirineu aragonés fins al Ripollès, abarcan un ampli mosaic de pics del Parc Nacional d’Aigüestortes, d’Andorra, del Parc Natural de l’Alt Pirineu, amb la Pica d’estats com a gran protagonista i un ampli territori Prepirinenc.

Sortint del refugi de Comes de Rubió, d’accés per pista forestal des de Rubió (Port del Cantó), començarem a enfilar per pista fins al Pic de l’Orri. Farem una parada per berenar una mica i beure i continuarem per la carena fàcil però una mica dreta, cap al cim. No té cap dificultat tècnica i hi haurà diversos guies per a que tothom tingui el seu ritme.

En arribar al cim, tindrem ocasió de veure les darreres llums del dia, amb el sol posant-se sobre les muntanyes de Sant Maurici i gaudirem d’un catering a l’aire lliure a 2.440m. Durant el sopar, veurem la sortida de la lluna plena per la Cerdanya, en un instant únic.

En començar a fer-se fosc, començarem la baixada, sempre per pista forestal i amb frontals, cap al punt de sortida.

És molt important portar, tot i que faci calor a l’hora de la sortida, roba d’abric (jaqueta, guants i fins i tot, gorro). Cal portar aigua, alguna cosa per picar, calçat de muntanya (no admetrem fer la ruta a ningú que no vingui ben calçat), frontal i moltes ganes de gaudir d’aquesta experiència.

Lloc i hora de sortida 17:00h de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell per anar amb vehicles particulars.
18:30h Trobada al refugi de Comes de Rubió
Dificultat física  Exigent, gent avesada a caminar a muntanya
Distància  15km
Desnivell  800m
Preu 25€ no socis 

18€ socis

.

.

.

.

.

El preu de la sortida inclou el guiatge de l’instructor de marxa nòrdica, el SOPAR el lloguer dels bastons, l’assegurança i fotografies.

 

Cal fer inscripció prèvia i pagament (per transferència – ES08 2100 0018 1302 0063 7382). Dia màxim per fer inscripció el 2 de juny. A partir del 2 de juny no es tornaran els diners de les inscripcions, ja que tindrem reservades les places i el sopar.
En cas de mal temps, es buscarà una ruta alternativa. 

Us deixem imatges de les edicions anteriors! PLACES LIMITADES!! Us esperem!!

 

.

.

.