Quan:
13 maig, 2023 tot el dia
2023-05-13T00:00:00+02:00
2023-05-14T00:00:00+02:00
On:
Estació Autobusos la Seu d'Urgell
Contacte:
Albert de Gracia
639 748 519

Vall de Núria:

Us proposem una sortida inèdita a la Vall de Núria, començant el recorregut des del refugi del Cortal Blanc. Creuarem la bonica vall de d’Estremera, anirem per les famoses fonts de Fontalba i arribarem a la vall de Núria, on dinarem. Un cop visitar l’espectacular indret, ens toca la baixada pel camí tradicional que a tocar del riu Núria, ens regala boniques cascades i veurem el trem cremallera circulant. Arribats a Queralbs, tornarem amb el bus fins a la Seu d’Urgell.

Us proposem una jornada fantàstica amb una de les zones més emblemàtiques del Pirineu!

PROGRAMA

07.00 Sortida amb autocar des de la Seu d’Urgell
9.00 Arribada al refugi de Cortal blanc, on començarem la ruta.

13:30 Arribada a la vall de Núria on dinarem (el podeu portar de casa o comprar allà).
14.45 Visita de la zona i baixada a peu. (hi ha opció, si algú ho vol per cansament, de baixar en cremallera)
17:30 Arribada a Queralbs on ens espera el bus.

19.30 Arribada a la Seu d’Urgell.

Què cal portar?
Esmorzar i dinar 🥪, beguda 💦, protecció solar 🌞, roba impermeable ☔ i calçat de muntanya amb bon estat de les soles 🥾.

Com és la ruta? 🤩

LA RUTA:

Del refugi a Núria:
Distància: 13,5km
Desnivell: 510m de pujada
Dificultat: Moderada (no és difícil, però tampoc per persones amb baix nivell de caminar). Es una sortida agradable i a bon ritme. Camins i corriols de muntanya. S’ha de creuar alguns riuets de muntanya.

Del Núria a Querals :
Distància: 8km
Desnivell: 970m de baixada
Dificultat: Exigent (no és difícil, però tampoc per persones amb baix nivell de caminar). És un camí espectacular i amb força trams empedrats.
Comentaris: Es pot evitar aquest tram de la sortida agafant el cremallera. (20€ menors de 65 anys, 17€ majors de 65 anys). CAL comentar-ho a la hora de fer la reserva.

Preu:
NO SOCIS 45€
.
El preu inclou l’IVA, els guies, la visita guiada a la cova, el trajecte d’autocar de la Seu tot el dia i l’assegurança d’accidents.

Com reservo la meva plaça?

SOCIS Reserves a través de l’APP exclusiva per als socis. En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 24h abans de l’activitat.

NO SOCIS Podeu fer les reserves a través de correu electrònic indicant l’activitat i el nombre de participants. Us enviarem tota la informació per a fer efectiva la reserva. En cas de voler llogar bastons de marxa nòrdica ens hauríeu d’indicar l’alçada dels participants. En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 24h abans de l’activitat.

T’ESPEREM!

 

QUÈ SÓN ELS REPTES >> AQUÍ