SORTEIG MARXA NÒRDICA ANDORRA!!!

AMB QUI T’AGRADARIA FER MARXA NÒRDICA?

Què sortegem?

Un mes (desembre 2020) de quota gratuïta per la persona guanyadora i per l’amic que hagis etiquetat: premi valorat en 50€!

Què cal fer per participar en el sorteig?

 • Seguir-nos a @marxanordica_andorra
 • Etiquetar la persona amb qui vols compartir les sortides de marxa nòrdica. Com més gent etiquetis, més probabilitats de guanyar!
 • Els socis també podeu participar i optar al premi etiquetant a un amic/ga no soci/a!
 • Tens temps fins dilluns dia 1 de desembre a les 00h.
 • El guanyador/a es publicarà a les xxss (Instagram i Facebook) el dimarts dia 2 de desembre al matí!
 • Pots etiquetar tantes persones com vulguis. El sorteig es farà entre ambdues xarxes socials (Instagram i Facebook).

Bases reguladores del sorteig

 1. Objecte. L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió dels premis dels sorteig de la xarxa social Instagram i Facebook de Marxa Nòrdica Andorra (@marxanordica_andorra).
 2. Participació. Pot participar qualsevol persona excepte el personal vinculat administrativament a l’empresa Marxa Nòrdica Andorra/Guineu Blanca. Cal ser seguidor del compte Instagram @marxanordica_andorra o Facebook (https://www.facebook.com/marxanordica.andorra.7/).
 3. Terminis i condicions. Els comentaris on s’etiqueta la persona amb qui compartir l’experiència o regal s’han de fer entre divendres dia 27 de novembre del 2020 i dilluns dia 1 de desembre del 2020.
  Cal seguir el compte de Marxa Nòrdica Andorra tant a l’Instagram com al Facebook.
  No hi ha màxim de persones a mencionar en cada publicació de sorteig.
 4. Composició del jurat. Per tal de poder determinar el guanyador/a, és fa servir la web (http://www.numeroalazar.com.ar/) on es posa el número màxim de comentaris entre Instagram i Facebook, i segons el nombre que surti, sabem qui és el comentari guanyador.
 5. Veredicte. El veredicte es fa públic el matí de dimarts dia 2 de desembre de 2020. Es fa mitjançant les xarxes socials de Marxa Nòrdica Andorra, així doncs, Facebook i Instagram. L’autor del comentari guanyador es podrà posar en contacte amb Marxa Nòrdica Andorra mitjançant el correu privat de les xxss o mnandorra@gmail.com. El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, essent el veredicte del jurat inapel·lable.
 6. Premi. Dues quotes completes del mes de desembre 2020, valorades en un total de 50€, per la persona guanyadora i l’amic/ga etiquetat/ada.
  7. Acceptació de les bases. La participació en aquests sorteigs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Gràcies a tots els participants!

Estigueu atents a les xarxe socials!!!

Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos a través de correu o whatsapp al +376 355 451 mnandorra@gmail.com  i amb molt de gust, us contestarem!

FINS AVIAT I MOLTA SORT!!!!