Després de molts mesos de preparatius, Marxa Nòrdica Cadí – Pirineus obrirà activitats regulars a la Cerdanya, concretament a Bellver de Cerdanya!

Exportem el format amb el que venim treballant des de fa molts anys a la Seu d’Urgell, Organyà i Andorra, per potencia la pràctica d’aquesta modalitat esportiva entre veïns/veïnes i visitants d’aquesta bonica població del Pirineu

Oferirem inicialment dues sortides setmanals de 1,5h, cada dijous i cada dissabte. Dijous atindrem un grup fix que sortirà de Bellver i els seus entorns i dissabte tindrem un calendari de sortides per diversos indrets de la comarca.

Tenim previst començar les activitats amb una master-class gratuïta el proper dia 27 d’abril a les 19.00h a Bellver de Cerdanya, on explicarem què és la marxa nòrdica i parlarem de les activitats que durem a terme partir de llavors.

Per fer aquestes sortides pots fer-te soci amb dues modalitats de quota, la quota reduïda de 25€/mes que dona dret a fer una sortida setmanal i la quota completa de 30€/mes que permet fer totes les sortides sense limitació. A banda, podràs anar a qualsevol activitat programada dels altres grups que tenim a la Seu d’Urgell, Andorra i Organyà, que sumen un total de 10 sortides entre setmana addicionals per gaudir de sortides en diferents indrets del Pirineu.

I per últim, també podreu gaudir de sortides de mig dia o dia sencer en cap de setmana, que tenim programades al nostre CALENDARI, amb condicions especials per socis i sòcies.

Us esperem el dia 27 a Bellver i a qualsevol de les nostres activitats a partir del maig a Cerdanya!

 

Els nostres guies estan formats com a instructors de marxa nòrdica, de la mà de Nordic Walking Pirineus, i titulats com a guies de mitja muntanya amb acreditació internacional UIMLA.