Després de molts mesos de preparatius, Marxa Nòrdica Cadí – Pirineus comença a oferir activitats regulars a Bellver de Cerdanya!

Exportem el format amb el que venim treballant des de fa molts anys a la Seu d’Urgell, Organyà i Andorra, per potencia la pràctica d’aquesta modalitat esportiva entre veïns/veïnes i visitants d’aquesta bonica població del Pirineu

Oferirem inicialment una sortida setmanal de 1,5h-2h els dissabtes i un cop hi hagi prou grup també en farem una entre setmana cada dijous. Els dijous es sortirà a peu des de Bellver i els seus entorns i dissabte tindrem un calendari de sortides per diversos indrets de la comarca.

Pots assistir a les sessions puntualment pagant el preu de no soci, o associar-te per gaudir de preus especials. Més informació de les quotes a la secció FES-TE SOCI. A banda, podràs participar a les activitat programada dels altres grups que tenim a la Seu d’Urgell, Andorra i Organyà, que sumen un total de 10 sortides entre setmana, per gaudir de sessions de Marxa Nòrdica en diferents indrets del Pirineu.

I per últim, també podreu gaudir de sortides de mig dia o dia sencer en cap de setmana, que tenim programades al nostre CALENDARI, amb condicions especials per socis i sòcies.

Us esperem a qualsevol de les nostres activitats!

 

Els nostres guies estan formats com a instructors de marxa nòrdica, de la mà de Nordic Walking Pirineus, i titulats com a guies de mitja muntanya amb acreditació internacional UIMLA.