Quan:
18 setembre, 2021 @ 4:00 pm – 19 setembre, 2021 @ 11:00 pm
2021-09-18T16:00:00+02:00
2021-09-19T23:00:00+02:00
On:
Estació Autobusos la Seu d'Urgell
Contacte:
Guillem Castellví Guerrero
665 66 14 48

REPTE 7 – LLUNA PLENA al Pic de Maià:

Sortida de lluna plena a Andorra. Coneixes la sensació indescriptible de sopar mentres es fa fosc al cap de munt d’un cim? Esperar el capvespre, quedar il·luminats només per la llum de la lluna plena i tornar de nit amb frontals mantenint una conversa distesa? Si no ho has fet mai, t’animem a que ho provis! I si ja ho has fet, saps que qui prova repeteix 😉

Què cal portar?
Sopar 🥪, beguda 💦, alguna peça d’abric ☔ calçat de muntanya 🥾.

Com és la ruta? 🤩
🚶‍♀️ Distància: 7 Km
⛰️ Desnivell: 600 m
⏱️ Temps total 5 hores / Dificultat moderada, el ritme serà suau i amb força parades i visites per gaudir dels racons que visitarem.
🕗 16:00 Sortida estació de bus de la Seu d’Urgell.
🕗 16:45 Punt de trobada a Andorra a Canillo (el guia enviarà la ubicació als assistents).

Preu: 25€ no socis.
(El preu inclou l’IVA, el guia i l’assegurança)

Com reservo la meva plaça?

SOCIS Reserves a través de l’APP exclusiva per als socis. En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 24h abans de l’activitat.

NO SOCIS Podeu fer les reserves a través de correu electrònic indicant l’activitat i el nombre de participants. Us enviarem tota la informació per a fer efectiva la reserva. En cas de voler llogar bastons de marxa nòrdica ens hauríeu d’indicar l’alçada dels participants. En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 24h abans de l’activitat.

T’ESPEREM!

 

QUÈ SÓN ELS REPTES?

Són 10 propostes per gaudir d’experiències úniques al Pirineu. Guiatges singulars i interpretatius, on s’ofereix un valor afegit difícil de trobar amb activitats organitzades similars. A més a més, completar reptes té recompensa! Gràcies als nostres col·laboradors, gaudiràs de premis a mesura que superis més reptes!

Trobem sortides pels pròxims mesos pel Pirineu Català i Andorra. 3 travesses amb desplaçament amb autocar inclòs, 2 cims, 2 estanys i 3 sortides de lluna plena amb sopar. Les expliquem totes:

3 TRAVESSES. Gràcies a un desplaçament d’autocar, farem un desplaçament per fer rutes de llarga distància!

  • 17 d’abril TRAVESSA d’Estana a la Seu d’Urgell: Gran recorregut pels peus del Cadí, on gaudir dels millors paisatges, pobles i natura de la cara nord de la serra més emblemàtica del Pirineu. (+info)
  • 30 de maig ASCENSIÓ al Montsec de Rubies: Prepirineu feréstec! Aquesta serra és un impressionant mirador pirinenc! Complementarem la sortida amb visita de congostos i pobles amb encant! (+info)
  • 3 de juliol TRAVESSA Sant Maurici – Aigüestortes: Una ruta única, només factible en un dia amb l’organització proposada, on podrem visitar el sector de Sant Maurici i Aigüestortes. (+info)
  • 24 de juliol LLUNA PLENA al Pic de l’Orri: Nit de sensacions des d’un dels millors miradors del Pirineu amb sopar durant la sortida de lluna plena. (+info)
  • 7 d’agost ESTANYS d’Angonella: Un dels menys coneguts d’Andorra. Després d’una bonica ruta per la vall glacial, ens trobem amb aquests estanys que ens convidaran a desconnectar. (+info)
  • 21 d’agost LLUNA PLENA al Cadí: Nit màgica de lluna plena al Cadí amb sopar durant la sortida de lluna plena pel Pedraforca. (+info)
  • 18 de setembre LLUNA PLENA al Pic de Maià: Ascensió espectacular, per veure la sortida de la lluna plena sobre un mar de muntanyes andorranes. (+info)
  • 26 de setembre TRAVESSA Ransol – Sorteny: Una de les millors propostes de travessa a Andorra, per caminar entre els cims més alts del Principat, en un paisatge espectacular. (+info)
  • 2 d’octubre ASCENSIÓ a la Tossa Plana de Lles: Fent una variant a la ruta clàssica, ascendirem al cim per zona d’estanys fins al sostre de la Cerdanya. (+info)
  • 17 octubre ESTANYS de Pessons i Montmalús: Tot i molt freqüentats, la ruta proposada s’allunya de les massificacions i ens porta a conèixer aquests paisatges d’ensomni.(+info)

COL·LABORADORS 2021: