Quan:
17 octubre, 2021 tot el dia
2021-10-17T00:00:00+02:00
2021-10-18T00:00:00+02:00
On:
Estació Autobusos la Seu d'Urgell
Contacte:
Guillem Castellví
665 66 14 48

REPTE 10 – LLACS i CIRC de Pessons:

L’últim repte es tracte d’una de les sortides més clàssiques d’Andorra que ens permetrà endinsar-nos al Circ de Pessons i anar descobrint a poc a poc alguns dels casi més de 20 estanys que formen aquest circ glacial granític: el més gran del Principiat i un dels més grans dels Pirineus. Aquesta joia està rodejada de diversos cims entre 2.500 i 2.800 m d’alçada, que tots junts formen un semi cercle muntanyós que dóna un caràcter alpí a la sortida, convertint 100% el paisatge que ens rodeja en alta muntanya.

Què cal portar?
Esmorzar  🥪, beguda 💦, protecció solar 🌞, roba d’abric i impermeable ☔ i calçat de muntanya.

Com és la ruta? 🤩
🚶‍♀️ Distància: 8 Km
⛰️ Desnivell: 460 m.
⏱️ Temps total 4.30 hores / Dificultat fàcil, tot i que el terreny és moderat cal anar moderada, el ritme serà suau i amb parades per gaudir dels racons que visitem.
🕗 9:00 Sortida des de l’aparcament de Grau Roig. Desplaçament fins el punt d’inici amb cotxes particulars.

Preu: 20€ no socis.
Inclou: dos guies i l’assegurança.

Com reservo la meva plaça?

SOCIS Reserves a través de l’APP exclusiva per als socis. En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 24h abans de l’activitat.

NO SOCIS Podeu fer les reserves a través de correu electrònic indicant l’activitat i el nombre de participants. Us enviarem tota la informació per a fer efectiva la reserva. En cas de voler llogar bastons de marxa nòrdica ens hauríeu d’indicar l’alçada dels participants. En cas de cancel·lacions, es pot alliberar la plaça fins a 24h abans de l’activitat.

T’ESPEREM!

 

QUÈ SÓN ELS REPTES?

Són 10 propostes per gaudir d’experiències úniques al Pirineu. Guiatges singulars i interpretatius, on s’ofereix un valor afegit difícil de trobar amb activitats organitzades similars. A més a més, completar reptes té recompensa! Gràcies als nostres col·laboradors, gaudiràs de premis a mesura que superis més reptes!

Trobem sortides pels pròxims mesos pel Pirineu Català i Andorra. 3 travesses amb desplaçament amb autocar inclòs, 2 cims, 2 estanys i 3 sortides de lluna plena amb sopar. Les expliquem totes:

3 TRAVESSES. Gràcies a un desplaçament d’autocar, farem un desplaçament per fer rutes de llarga distància!

  • 17 d’abril TRAVESSA d’Estana a la Seu d’Urgell: Gran recorregut pels peus del Cadí, on gaudir dels millors paisatges, pobles i natura de la cara nord de la serra més emblemàtica del Pirineu. (+info)
  • 30 de maig ASCENSIÓ al Montsec de Rubies: Prepirineu feréstec! Aquesta serra és un impressionant mirador pirinenc! Complementarem la sortida amb visita de congostos i pobles amb encant! (+info)
  • 3 de juliol TRAVESSA Sant Maurici – Aigüestortes: Una ruta única, només factible en un dia amb l’organització proposada, on podrem visitar el sector de Sant Maurici i Aigüestortes. (+info)
  • 24 de juliol LLUNA PLENA al Pic de l’Orri: Nit de sensacions des d’un dels millors miradors del Pirineu amb sopar durant la sortida de lluna plena. (+info)
  • 7 d’agost ESTANYS d’Angonella: Un dels menys coneguts d’Andorra. Després d’una bonica ruta per la vall glacial, ens trobem amb aquests estanys que ens convidaran a desconnectar. (+info)
  • 21 d’agost LLUNA PLENA al Cadí: Nit màgica de lluna plena al Cadí amb sopar durant la sortida de lluna plena pel Pedraforca. (+info)
  • 18 de setembre LLUNA PLENA al Pic de Maià: Ascensió espectacular, per veure la sortida de la lluna plena sobre un mar de muntanyes andorranes. (+info)
  • 26 de setembre TRAVESSA Ransol – Sorteny: Una de les millors propostes de travessa a Andorra, per caminar entre els cims més alts del Principat, en un paisatge espectacular. (+info)
  • 2 d’octubre ASCENSIÓ a la Tossa Plana de Lles: Fent una variant a la ruta clàssica, ascendirem al cim per zona d’estanys fins al sostre de la Cerdanya. (+info)
  • 17 octubre ESTANYS de Pessons i Montmalús: Tot i molt freqüentats, la ruta proposada s’allunya de les massificacions i ens porta a conèixer aquests paisatges d’ensomni.(+info)

COL·LABORADORS 2021: